Kik vagyunk? | WSA PLATINIUM

Cégünk a romániai Munkaügyi Minisztérium által is elismert ideiglenes munkaerő közvetítéssel foglalkozik, Brassói (Románia) székhellyel. 2017-től a WSA PLATINIUM engedélyezett ideiglenes munkaerő közvetítő Szlovéniában is és ugyanakkór az Armt (ideiglenes munkaközvetítők román szövetsége) és a Romániai Confindustria tagja. 

A 2012-ben alapított  WSA PLATINIUM több ezer alkalmazottat bocsátott rendelkezésre számos vállalat számára, úgy Romániában, mint Európában is. A WSA saját alapító tagjai által, a vállalati tanácsadás és az emberi erőforrások világában szerzett nemzetközi tapasztalatai alapján jött létre.

Küldetésünk TÁMOGATÁST nyújtani olyan európai vállalatoknak, amelyek Románia felé szeretnének terjeszkedni a mi segítségünk igénybevételével, vagy ideiglenes munkahelyeket kínálnak  nemzeti, illetve határon átnyúló kérelmekre alapozva.

Ezt a célt követve cégünk egy nemzetközi, professzionális csapattal rendelkezik, amely üzleti tanácsadókból, mérlegképes könyvelőkből és jogászokból áll. Vállalatunk minden tagja beszél legalább két világnyelvet, Európai Unio tagálalmaiban szerzett munka tapasztalattal rendelkeznek, és szenvedéllyel, versenyképességgel űzik szakmájukat.

A WSA PLATINIUM, az Ön kedvenc ügynöksége az ideiglenes munkaerő-közvetítés terén...

A WSA PLATINIUM professzionális üzleti tanácsadó mérlegképes könyvelő jogász csapattal rendelkezik.

Vállalatunk minden tagja beszél legalább két világnyelvet, mint az angol, a német, az olasz, a francia, és nem utolsó sorban a román. Tagjaink az Európai Unióban szerzett tapasztalattal rendelkeznek, és szenvedéllyel űzik szakmájukat.


WSA PLATINIUM OKIRATOK

Ideiglenes foglalkoztatási ügynöki működési engedély – Munkaügyi Minisztérium Bukarest/Románia

Letöltés PDF »

Ideiglenes foglalkoztatási ügynöki működési engedély – Munkaügyi Minisztérium Ljubljana/Szlovénia

Letöltés PDF »

Adóügyi Igazolás – DURC

Letöltés PDF »

2018 évi Kiválósági Oklevél – Brassói Kereskedelmi Kamara

Letöltés JPG »WSA PLATINIUM Szolgáltatások | Ideiglenes Munkaerő-közvetítő Ügynökség

Az ideiglenes munkaerő-közvetítési szolgáltatást a Munkaügyi, Családügyi és Szociális Védelmi Minisztérium által jóváhagyott, A sorozatú 0000561 számú felhatalmazás alapján nyújtunk, amely 2015. április 23-án lépett érvénybe.

Tevékenységünket a romániai jogaszbályoknak megfelelően, illetve a következő Törvények rendelkezései alapján végezzük: a Munkatörvénykönyv 2003. évi, 53. sz., újból közzétett és módosított Törvénye, az ideiglenes munkaerő közvetítési tevékenységet végző Ügynökségek működési feltételeit szabályozó 2011 évi 1256 sz. Kormányrendelet, Az Európai Parlament 104/2008 / EK irányelve szerint.

 Mit feltételez az általunk nyújtott szolgáltatás?

Az érdekelt ügyfelek kérései alapján képzett vagy képzetlen munkaerőt választunk ki és toborozunk bármilyen tevékenységi területen. A kiválasztott személyzetet vállalatunk a román jogazsbályoknak megfelelően alkalmazza és határozott időre szóló, egyedi munkaszerződést bocsát kérelmező ügyvfelei rendelkezésére.

 Milyen előnyöket élvezhetnek Ügyfeleink?

Rendkívül kedvező költségek és személyre szabott, az ügyfél személyes igényeire szabott kínálat. A szükséges követelményeknek és paramétereknek megfelelően, a lehető legrövidebb idő alatt rendelkezésre bocsátott személyzet. Az ügyfél számára könnyedén kezelhetővé válik  a megrendelések  ingadozása, valamint alkalmazottjai ünnepek, szabadság vagy megbetegségek alapján bekövetkezhető hiányossága, de ugyanakkór saját üzletére összpontosíthat.  A személyzet a mi ideiglenes munkaerő-közvetítő Ügynökségünk alkalmazottja lesz, így ügyfelünknek semmilyen bürokratikus, vagy adminisztratív kötelessége nem lesz.

 Melyek a kínált szolgáltatások?

A személyzet képzett szakemberek általi toborzása és kiválasztása. Szigorú módszerek alapján megválogatott jelöltek, akik úgy pszichológiai, mint orvosi vizsgálaton és szakmai próbán (az adott mesterséghet igazodó munkatapasztalat felmérése) is részt vesznek. Online interjúk levezetésének lehetősége a javasolt versenyzőkkel. Megszervezzük a személyzet a munkavégzés helyére történő szállítását, figyelembe véve  a legapróbb részleteket. Az ideiglenes alkalmazottak az Országosd Egészségbiztosítási Pénztár által kibocsátott európai egészségügyi kártyával és az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság által kibocsátott A1-es formanyomtatvánnyal rendelkeznek.

 Melyek a lefedett szakterületek?

Gépjármű-szállítás: hivatásos sofőrök, szerelők, diszpécserek, flottamenedzserek.
Turizmus: recepciósok, éttermi vezetők, bárosok, szakácsok, szobaszemélyzet stb.
Ipari szektor: különböző szakterületekre szakosodott mérnökök, szakképzett és szakképzetlen munkások, hagyományos, vagy CNC-esztergályosok, marók, köszörűsök, szerelők, hegesztők stb. Egészségügyi szektor: ápolók, orvosok, otthoni gondozók.
Ugyanakkor ápolói oklevelek elismertetését biztosítjuk, a tevékenység végzéséhez szükséges engedély megszerzése érdekében (pl. IPASVI az olaszországi munkákra).
 Építőipari szektor: szakképzett és szakképzetlen munkaerő, az Ügyfél igényeinek megfelelően.

 Mi a garancia elkötelezettségünkre?

Vállalatunk adóügyi Igazolása (DURC) és azon tény, miszerint alkalmazóként minden pénzügyi kötelességünknek eleget teszünk, garanciát biztosít törvényességünkre. Cégünk A sorozatú 561/23.04.2015 számú Adóügyi Igazolását a Munkaügyi, Családügyi és Szociális Védelmi Minisztérium hagyta jóvá. A bérkötelezettségek betartásának biztosítása érdekében a WSA PLATINIUM két bankgaranciát birtokol, egyiket az Unicredit Bank Brassói kirendeltségénél, a másikat Koperben, Szlovénia, a Romániában, Szlovéniában és az Európai Közösségben hatályos jogszabályoknak megfelelően. Jogi szaktanácsadás.

Csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll!
Szeretettel várjuk!

Jogalkozási újdonságok | Az Olasz-Európai jogszabélyi keretnek szánt rovat

Európai szabélyozások – transznacionális munkavállalók a közlekedésben- 2018. június

Brüsszelben jóváhagyásra került  a kiküldött személyzet bruttó bérének a befogadó országok szabványaihoz való igazítása, amint azt a WSA már egy évvel ezelőtt alkalmazta. Két éven belül Olaszország  is köteles alkalmazni ezen európai irányelvet.

Olasz szabéylozások – Szállítás: Tilos a 45 órás szünet a kabinban – Figyelem, mert április 30-i kezdettel Olaszországban is szabéylozva van a hosszú (45 órás) kabinos pihenési tilalom. Szankciók, amelyek csak "bűncselekmény" esetén vagy az utcán alkalmazhatók, és nem cégen belül vagy magán parkolóban.

WSA PLATINIUM Szolgáltatások | Ipari szaktanácsadás és helycsere

Tevékenységünk a Román Állam, a Munkatörvénykönyv és az Európai normák előírásainak megfelelően zajlik.

 Mit feltételez az általunk biztosított szolgáltatás?

Ipari szaktanácsadási szolgáltatásunk két kategóriára oszlik éspedig:
Egy teljes csomag, amely az ipari vagy kereskedelmi szakterületen történő konzultációból, adminisztrációs szolgáltatásokból és operatív ügyvezetésből áll olyan ügyfelek esetében, akik munkapontot szeretnének nyitni Romániában.
Partnerség az ipari gyártásban olyan ipari cégek esetében, amelyek termelői tevékenysége nagy százalékban az emberi erőforrás kiszervezésén alapul, illetve félkész- és késztermékek előállításával, mechanikus, elektromechanikus, elektromos és gépészeti ágazatban tevékenykedik.

  Milyen előnyöket élvezhetnek ügyfeleink?

  • A szakképzett és szakképzetlen munkaerő rendkívül előnyös költsége. Versenyképes órabér-költség.
  • Gazdasági előnyök – 16%-os profitadó
  • Mindig elérhető szakképzett és szakképzetlen munkaerő.
  • Románia – ipari és műszaki, illetve felsőfokú oktatási  múlttal rendelkező ország.
  • A fuvarozás szempontjából előnyös szállítási idő, nincs szükség drága készletek felhalmozására.
  • Csapatunk folyamatos adminisztratív támogatása jól felkészült mérnökökkel és technikusokkal, akik készek szembenézni a  kihívásokkal.

 Milyen szolgáltatásokat kínálunk?

1. Az adminisztratív tanácsadás és a konzultációs szolgáltatások esetében
  • A vállalkozás felépítése az Ügyfél nevében.
  • A vállalkozáshoz szükséges engedélyek megszerzésében való segítségnyújtás.
  • Termelési és kereskedelmi épületek felkutatása és kiválasztása, segítségnyújtás a züzlethelyiség, gyártócsarnok megvásárlásában vagy kibérlésében.
  • Megbízhatósági terv kidolgozása.
  • Adminisztrációs szolgáltatások nyújtása a költségvetésben, könyvelésben, valamint igazságügyi és jogi szaktanácsadás.
  • Személyzeti szolgáltatások: személyzeti ügyvitel, kifizetések, bérek, bérszámfejtés, személyzet kiválasztása és toborzása.
  • Szállítás és logisztika.


2. Az ipari partnerség esetében
A partnerségi megállapodás alapján ipari tevékenységek kivitelezését kínálunk a következő szakterületeken: mechanika, elektromechanika, illetve olyan tevékenységek esetében, ahol nagyszámban foglalkoztatnak emberi munkaerőt, ezáltal pedig jelentős befolyásoló tényező a munkaerő költsége.
Teljeskörű felelősséget vállalunk a tevékenység minden területén, legyen az közigazgatási munkafolyamat, logisztika, vagy épp az előállítási és gyártási folyamat megszervezése.
Az előállítási és gyártási folyamatokhoz szükséges alkatrészek, félkész termékek, eszközök vagy berendezések, az Ügyfél által vannak rendelkezésére bocsátva.
A költséget mértékét az Ügyféllel való közös megállapodás alapján és szerződés keretek közt  állapítjuk meg, figyelembe véve az előállítási időt és az órabéreket.

 Mi a garancia elkötelezettségünkre?

Vállalatunk Adóügyi Igazolása (DURC) garanciaként szolgál hitelességünkre és törvényszerűségünkre, de ugyanakkór arra is, hogy alkalmazóként minden pénzügyi kötelességünknek eleget teszünk.
Cégünk egy nemzetközi, professzionális csapattal rendelkezik, amely széleskörű tapasztalattal rendelkezik az ipari szektorban, és folyamatosan ügyfeleink rendelkezésére áll.

Csapatunk mindig az Ön rendelkezésére áll!
Szeretettel várjuk!

ROMÁNIA és annak előnyei

Románia Közép-Európa egyik legnagyobb országa Lengyelország után. Politikai szempontból parlamentáris köztársaság, amalyben a demokratikus jogokat az Alkotmány garantálja.

Földrajzilag nagy előnye, hogy belépést enged a volt Szovjetunió országaiba és Észak-Afrikába. Románia kitűnő mobil kommunikációs hálozattal és GSM-hálózatokkal rendelkezik, ami értékes hozzájárulást jelent  bármilyen típusú vállalkozás esetén.

A műszaki képzésnek köszönhető minőségi humán erőforrás, amelynek költségei jelentősen alacsonyabbak az EU más tagállamaihoz viszonyítva, nagy előnyhöz juttatja Romániát. A románok kitűnő nyelvtudással rendelkeznek, legyen szó általános iskolában tanult világnyelvekről (angol, német, francia, olasz), vagy a kisebbségek és más nemzetek által beszélt nyelvéről (magyar, szerb, orosz).

Az európai kultúra és a földrajzi közelség (átlagosan két órányi távolságra van bármilyen európai célállomás) további előnyöket képez az országban, ugyanis az időzóna összeegyeztethető a Nyugat-Európaival, költségek szempontjából pedig mégis előnyösebb Magyarországhoz, Csehországhoz, vagy Lengyelországhoz viszonyítva.

Számadatok:

 • 19 millió lakos

 • 34%-os az állami hozzájárulás az ország GDP-jéhez, míg Olaszországban  127%

 • 2018-2023 között újabb lehívható európai alapok érkeznek

 • 1 Euro = 4.60 lej

 • 1100 lej a minimálbére egy teljes munkaprogram szerint dolgozó (full time) munkavállalónak

 • 6,10 lej egy liter üzemanyag (benzin)

 • 120 lej az autópályadíj, míg ez az összeg Szlovéniában csak egy hónapot fedez

 • 1.65 lej/km a taxi díjszabása

 • Brassó (ahol székhelyünk is van) és Otopeni (Bukaresti repülőtér) közötti uti távolság 2 óra

 • 120 euró egy oda-vissza légi út Olaszország és Románia között, a fapados járatokat biztosító légitársaságok, mint Wizzair vagy Blueair járataivel Velencéből, Bolognából, Milánóból, Cuneóból, Bergamoból, La Speziából, Rómából, Cataniából, Nápolyból és Perugiából.

 • 150 lejbe kerül az éjszakai szállás egy 3 csillagos hotelben.

 • 5-6 eurós költéggel jár egy havi mobil telefonos bérletjegy

Szlovénia

2017-óta a Szlovéniai Munkaügyi Minisztérium által engedélyezett ideiglenes munkaerő közvetítő Ügynökségként vagyunk jelen Szlovéniában és mi vagyunk a harmadik engedélyezett ideiglenes munkaerő közvetítő Ügynökség. 11002-35/201/6. Itt a bruttó minimálbér értéke körülbelül 850 euro. A külömböző Szlovén vállalatoknál dolgozó és a termelés vonatkozásában egyre nehezebben helytálló személyzet részéről érkezett nagy volumenű kérés miatt érkeztünk el Szlovéniába. http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/delovna_razmerja_in_pravice_iz_dela/delovna_razmerja/zagotavljanja_dela_delavcev_uporabniku/ Engedélyünk megtekintése érdekében kattintson a linkre. Franciaország, Németország és Belgia Közreműködünk ugyanakkór ezen országokkal is. Biztosítjuk az adott országokba kiküldött munkavállalók nyilvántartásba vételét a három portálon keresztül: Sipsi, Milog és Limosa.

WSA PLATINIUMa közösségi szférában

Tevékenységének első két évében a WSA PLATINIUM teljes egészében támogatta az Fc Precizia Săcele senior futballcsapat sporttevékenységét, amely 2015-ben második helyezést ért el a Brassói Román Kupa rangadón.
2015 augusztusától a WSA PLATINIUM az Asc Coltea 1920 seniorcsapatot támogatja, amely 1920-ban Románia bajnoka volt a regionális bajnokságon.
2017-től támogatjuk a fogyatékkal élő pilóta, Ciprian Lungu tevékenységeit.
2017 augusztusától a WSA támogatja a Precizia Săcele-t, amely megnyerte a Román Kupa és az U19-es regionális bajnokságot.
2018 januárjában egy Aiesec rendezvényt tartottunk Brassóban.
Szintén januárban támogattuk az Asf Zărnețti által szervezett labdarúgó turnét.

Kapcsolat | WSA PLATINIUM

Kapcsolat| WSA PLATINIUM

WSA PLATINIUM SRL

Adószám: RO 33932698 (ÁFA-fizető)
Bejelentve Romániában


WSA PLATINIUM irodák

 • Cím: Traian Bobalna utca, 21. szám, 1. lakrész Brassó, Brassó megye, Románia
 • Tel 1 (Románia): 0040 368 459930
 • Tel 2 (Románia): 0040 368 459999
 • Skype ID: WSAGENCY
 • WhatsApp: 0040 770 890353
 • Jelentkezőknek: cv@wsaplatinium.com
 • Ügyfeleknek: info@wsaplatinium.com