Cine suntem? | WSA PLATINIUM

Suntem o societate comercială, situată în Brașov, România și autorizată ca și agent de muncă temporară de către Ministerul Muncii din România. Începănd cu anul 2017, WSA PLATINIUM, este autorizată ca agent de muncă temporară și în Slovenia, de asemenea , este membru Aramt (Asociația Națională a Agenților de Muncă Temporară din România) si al Confindustria România.

Înființată în 2012, WSA PLATINIUM a pus la dispoziție, mii de angajați către numeroase companii din România și Europa. WSA a fost creată având ca fundament, experiența internațională a fondatorilor săi, din lumea consultanței corporative și a resurselor umane.

Misiunea noastră este aceea de a oferi SUPPORT societăților europene care doresc să își lărgească orizonturile propriilor afaceri în România, cu ajutorul consultanței noastre, și/sau angajând temporar persoane atât pentru cerinte naționale cât și transnaționale.

În sprijinul acestei idei, pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri, societatea noastră vine cu o echipă internațională profesionistă, formată din consultanți comerciali, experți contabili și juriști. Fiecare membru al organizației vorbește cel puțin două limbi străine, are experiență de lucru în țările Uniunii Europene și aduce profesionalism, competență și pasiune , fiind dedicat la locul de muncă.

WSA PLATINIUM, agenția dumneavoastră preferată pentru muncă temporară...

Echipa WSA PLATINIUM este formată din consultanți comerciali experți contabili juriști profesioniști.

Fiecare membru al organizației noastre, cunoaște și comunică în cel puțin doua limbi de circulație internațională cum ar fi: engleză, germană, italiană, franceză și nu în ultimul rând română. Aceste persoane au experiență de muncă în țări din Uniunea Europeană și împărtășesc o pasiune pentru munca lor.


Acte WSA PLATINIUM

Autorizație de funcționare ca agent de muncă temporară - Ministerul Muncii București / România

Descarcă PDF »

Autorizație de funcționare ca agent de muncă temporară - Ministerul Muncii Ljubljana / Slovenia

Descarcă PDF »

Certificat de atestare fiscală -DURC

Descarcă PDF »

Diploma de excelență 2018 la Camera de Comerț Brașov

Descarcă JPG »Servicii WSA PLATINIUM | Agenţie de muncă temporară

WSA PLATINIUM este o agenție de muncă temporară, autorizată de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale prin autorizația Seria A nr. 561/23.04.2015.

Activitatea se desfașoara în conformitate cu legea română, respectiv, Legea 53/2003 – Codul Muncii, actualizat și modificat si H.G. nr. 1256/2011, care reglementează condițiile  de funcționare a  Agenților de Muncă Temporară, conform directivei 104/2008/CE a Parlamentului European.

Ce presupune serviciul nostru?

Selectăm și recrutăm personal calificat sau necalificat în orice domeniu de activitate pe baza cererilor specifice ale clienților interesați. Persoanele identificate sunt angajate de către societatea noastră conform legislației române și sunt puse la dispoziția clienților solicitanți cu contract de muncă pe perioadă determinată.

Care sunt avantajele clientilor nostri?

Costuri extrem de avantajoase, oferte personalizate în funcție de specificul clientului. Personal pus la dispoziție în cel mai scurt timp conform cerințelor și parametrilor necesari. Clientul poate face fața cu ușurință fluctuațiilor de comenzi, precum si fluctuațiilor de personal datorate concediilor, vacanțelor sau îmbolnăvirilor, putându-se concentra asupra propriei afaceri. Personalul va fi angajat al Agenției noastre de muncă temporară, fără nici un fel de obligații birocratice sau administrative din partea clientului.

Care sunt serviciile oferite?

Selecția și recrutarea de personal de către o echipă special pregatită. Metode severe de verificare ale candidaților, atât din punct de vedere psihologic și medical, cât și din punct de vedere profesional (probe de lucru specifice meseriei). Posibilitatea realizării de interviuri on line cu candidatii propuși. Organizăm sosirea personalului la locul de muncă până în cele mai mici detalii. Angajații temporari vor avea card european de sănătate eliberat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, și formularul A1 eliberat de către Casa Națională de Pensii Publice. 

Care sunt domeniile acoperite?

Transporturi auto: șoferi profesioniști, tinichigii, mecanici auto, dispeceri, manageri de flote.
Turism: recepționeri, șefi sala, barmani, ospătari, ajutor de bucătar,cameriste, etc.
Sector industrial: ingineri specializați pe diverse domenii, muncitori calificați sau necalificați, strungari tradiționali sau cnc, frezori, rectificatori, montatori, sudori, etc
Sector medical: asistente medicale, medici, ingrijitori la domiciliu.
 De asemenea oferim servicii de recunoaștere a diplomelor de studii pentru asistenți medicali în vederea obținerii aprobării de desfașurare a activității ( de exemplu IPASVI pentru Italia).
Sector Construcții: Muncitori calificați sau necalificați, in funcție de cerințele clienților. 

Care este garantia angajamentului nostru?

Certificatul de atestare fiscală al societății (DURC) confirmă garanția legalității noastre și a faptului că ne achităm toate obligațiile financiare în calitate de angajator legal al personalului temporar. Autorizația de funcționare eliberată de Ministerul Muncii, Familiei si Protecției Sociale, Seria A nr. 561 / 23.04.2015 Pentru a asigura respectarea obligațiilor salariale, WSA PLATINIUM deține doua garanții bancare constituite, una la Banca Unicredit din Brașov, și a doua in Slovenia la Koper, în conformitate cu prevederile legale existente în România, Slovenia și în Comunitatea Europeană. Asistența juridică specializată.

Echipa nostră este la dispoziţia Dumneavoastră!
Vă aşteptăm!

Noutăți legislative | rubrica dedicată cadrului legislativ Italian-European

Reglementări europene – muncitori transnaționali în transporturi - iunie 2018
În Bruxelles, a fost aprobată obligativitatea salariilor brute ale personalului detașat în conformitate cu standardele țărilor gazdă, așa cum a fost deja aplicată de WSA încă de acum un an. În termen de 2 ani, și Italia este obligată să pună în aplicare această directiva europeană.
Reglementări italiene - Transport: interzisă pauza de 45 ore în cabină – Atenție, pentru că de la 30 aprilie și în Italia a fost stabilită interdicția de odihnă lungă (45 ore) în cabină. Sancțiuni care pot fi aplicate doar  în cazurile de "infracțiune" sau pe stradă și nu în interiorul firmelor sau în parcări private.

Servicii WSA PLATINIUM | Asistenţă industrială și de relocare

Activitatea se desfașoară în conformitate cu legea română, cu Codul muncii din Romania și cu legile Europene în vigoare. 

Ce presupune serviciul nostru?

Serviciul nostru din domeniul asistenței industriale se imparte in două categorii și anume:
Un pachet complet de servicii de consultanță de implementare , de servicii administrative și de gestiune operațională a bussinesului din domeniul industrial sau comercial al clientului care dorește să deschidă un punct propriu de lucru in România.
Parteneriat industrial manufacturier, pentru firmele industriale , activități productive cu un mare procentaj de activități manuale de tip outsourcing, de asamblări de semifabricate și produse finite in sectorul mecanic, electromecanic, electric și electronic. 

Care sunt avantajele clientilor nostri?

  • Costul foarte convenabil al fortei de munca calificate sau necalificate. Costuri orare extrem de competitive.
  • Avantaje economice – impozitul pe profit 16%
  • Disponibilitate de mână de lucru calificată și necalificată.
  • Romania – țara cu tradiție industrială dar și tehnic și universitară.
  • Transport convenabil din punct de vedere al timpului de livrare, nu este necesară crearea de stocuri costisitoare.
  • Suportul echipei noastre administrative, echipei de specialiști ingineri și tehnicieni pregatiți să facă față oricărei provocări


Care sunt serviciile oferite?

1. In cazul serviciilor de consultanță si administrative. 
  • Constituirea societății in numele Clientului.
  • Consultanță pentru obținerea de autorizații necesare activității
  • Căutarea și alegerea de spații productive și/sau comerciale și asistență în vederea închirierii sau achiziționării unui spațiu  sau unei hale de producție.
  • Realizarea unui plan de fiabilitate.
  • Administrare fiscală, contabilitate, asistență legală si juridică.
  • Servicii de personal: gestionarea personalului, plăți, salarii, state de plată, selecție de personal și recrutare.
  • Transport și logistică. 

2. In cazul parteneriatului industrial 
Realizăm activități industriale din domeniul mecanic și electromecanic, asamblări preponderent manuale cu incidență mare asupra costului de manoperă pentru clienții interesați în baza unui contract de colaborare.
Toate etapele necesare desfașurării activității sunt în responsabilitatea noastră, de la partea administrativă și logistică și până la organizarea fluxului de montaj și de producție.
Componentele și semifabricatele cât și dispozitivele și utilajele necesare procesului de montaj și productie sunt puse la diapoziție de către client. Tarifele sunt stabilite de comun acord cu clientul prin contract și țin cont de costul orar și de timpii de montaj stabiliți. 

Care este garantia angajamentului nostru?

Certificatul de atestare fiscală al societății (DURC) ca și garanție a legaliții noastre și a faptului că ne achităm toate obligațiile financiare în calitate de angajator legal al personalului temporar.
O echipă internațională, foarte bine pregatită și informată, cu experiență în domeniul industrial, întotdeauna la dispoziția clientului. 

Echipa nostră este la dispoziţia Dumneavoastră!
Vă aşteptăm!

ROMÂNIA și avantajele sale

România este una din cele mai mari țări din Europa Centrală, după Polonia. Din punct de vedere politic, este o republică parlamentară în care drepturile democratice sunt garantate prin Constituție.

Poziția geografică oferă un avantaj, permițând accesul spre țările foste U.R.S.S., Orientul Mijlociu și Africa de Nord. România este acoperită de o rețea de comunicații mobile si rețele GSM foarte bine dezvoltate, care pot aduce un mare aport de valoare oricărei afaceri.
Calitatea resurselor umane dobândite datorită pregătirii tehnice , cu costuri reduse comparativ cu cele din U.E, aduc Romaniei un mare avantaj . Românii au de asemenea competențe lingvistice recunoscute atât pentru limbile moderne, învățate în clasele primare sau la universitate (Engleza, Germana, Franceza, Italiana), cât și pentru limbile minorităților regionale și naționale (Ungurește, Sârbește, Rusa).

Cultura europeană și apropierea geografică (in medie la 2 ore distanță de orice destinație europeană) , fusul orar compatibil cu cel din Europa Occidentală, costurile reduse față de Ungaria, Republica Cehă sau Polonia aduc un alt avantaj României ca și mediu de afaceri.

Date numerice:

 • 19 milioane de locuitori

 • 34% din Pib ca și debit public, în timp ce în Italia este de 127%

 • 2018-2023 un nou val de fonduri europene

 • 1 Euro = 4.60 lei

 • 1100 lei salariul minim net pentru un muncitor care lucrează cu normă intreagă (full time)

 • 6,10 lei pentru un litru de benzină

 • 120 lei Vinieta autostradă in timp ce in Slovenia aceeasi cifră acoperaă doar o lună.

 • 1.65 lei /km pentru taxi

 • 2 h distanța între Brașov (unde se află sediul nostru) și Otopeni (aeroportul de la București)

 • 120 Euro reprezinta costul dus/intors al unui zbor spre Italia cu o companie low cost Wizzair o Blueair de la Venezia, Bolognia, Milano,Cuneo, Bergamo, Roma, Catania, Napoli si Perugia.

 • 150 lei costul unei nopți intr-un Hotel de 3 stele

 • 5-6 euro costul lunar al unui abonament de telefonie mobilă

Slovenia

Din 2017 suntem inregistrați ca și agenție de muncă temporară la Ministerul Muncii din Slovenia, fiind a treia agenție  de muncă temporară străină autorizată. 11002-35/201/6.
Aici , salariul minim brut, este aproximativ de 850 euro.
Am ajuns în Slovenia din cauza nenumăratelor cereri din partea personalului companiilor slovene, care nu mai reușeau să față producției.
http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/delovna_razmerja_in_pravice_iz_dela/delovna_razmerja/zagotavljanja_dela_delavcev_uporabniku/
dați clic aici pentru a vedea autorizația noastră.
Franța, Germania si Belgia
Colaborăm, de asemenea, și cu aceste țări. Ne ocupăm de înregistrarea lucrătorilor detașați în țările  respective prin cele trei portaluri: Sipsi, Milog și Limosa.

WSA PLATINIUM În sfera socială

In primi doi ani de activitate, WSA PLATINIUM a susținut în întregime activitatea sportivă a echipei de seniori Fc Precizia Săcele care in 2015 a reușit să promoveze și să cucerească locul doi in Cupa Romaniei din Brașov.
Din August 2015  si până în august 2017, WSA PLATINIUM a susținut activitatea sportivă a echipei de seniori Asc Coltea 1920, campioana României în 1920 pe campionatul regional.
Din 2017 susținem activitățile pilotului cu handicap Ciprian Lupu.
Din august 2017 WSA a sponsorizat Precizia Săcele, care a câștigat Cupa României regionale și campionatul regional U19.
În ianuarie 2018 am susținut un eveniment Aiesec la Brașov.
Tot în ianuarie am sponsorizat un turneu de fotbal organizat de Asf Zarnești.

Contact WSA PLATINIUM

Contact WSA PLATINIUM

WSA PLATINIUM SRL

CUI: RO 33932698 (Inregistrat TVA)
Inregistrat in: Romania


Birouri WSA PLATINIUM

 • Adresa: str Bobalna nr. 21 demisol ap 1., Brasov, Jud. Brasov, Romania
 • Tel 1: 0040 368 459930
 • Tel 2: 0040 368 459999
 • Skype ID: WSAGENCY
 • WhatsApp: 0040 770 890353
 • Candidați: cv@wsaplatinium.com
 • Clienți: info@wsaplatinium.com